BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Sinan Acar Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Matematik Zümremizin hazırladığı öğrencilerimizin Zeka Oyunları ve Beden Eğitimi Zümremizin hazırladığı öğrencilerimizin Oyunların çekimleri gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Okulumuzun giriş katında matematik sokağımız oluşturulmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını  Hep Birlikte Kutluyoruz!

Ekm

Hedefimiz Büyük! 8.Sınıf öğrencilerimiz Rehber Öğretmenimiz Çiğdem Gümüşkaşık eşliğinde Bursa Anadolu Lisesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesine gezi gerçekleştirdi. Kasım ayında yeni rotalarla yola devam...

Ekm

Okulumuzda Afet Hazırlık Kulübünün planlamasıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Ekim Kanser Farkındalık Ayı etkinliği kapsamında okulumuz kadın personeline İl Halk Sağlığı tarafından Meme Kanseri sunumu yapıldı.Bu ay 40 yaş üzeri tüm kadınlar KETEM'lerde randevusuz tarama yaptırabiliyor.

Ekm

Okulumuzda devam eden TEMİZ OKUL TEMİZ SINIF projemiz  kapsamında EYLÜL ayının en temiz sınıfı belli oldu. 7/D sınıfını tebrik ediyoruz.

Eyl

5.Sınıflarımızla Okula Uyum Eğitimi kapsamında küçük bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Şehit Sinan Acar Ortaokulu ailesi olarak okulumuza hoş geldin diyoruz.