BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Sinan Acar Ortaokulu

Şehit Sinan Acar Ortaokulu

Adres
DİKKALDIRIM MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. SEHIT SINAN ACAR ORTAOKULU NO: 33/1 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeteli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliğini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :752
Öğretim Şekli :okulumuz sabahçıdır. öğleden sonra 1.murat ilkokulu bulunmaktadır.
Doğalgaz - Kalorifer
Ulaşım
Acemler metro istasyonundan yürüyerek 5 dk. Heykel yönünden Kükürtlü-Doğumevi dolmuşları Heykel yönünden gelen 48, 48A, 9M gibi Zübeyde Hanım caddesinden geçen tüm otobüsler izmir yolundan gelen 48, 48Agibi Zübeyde Hanım caddesinden geçen tüm otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz İlçe merkezinde okul bölgesinde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Oryantring, Bocce (Petank), Dart, Hava Sporları, Yüzme